Bu sayede layenkati erişilebilir ortam sunmaktadır. Cloud server isticar maliyet ve başarım yararı katkısızlamaktadır.
Fiziksel sunuculardan farklı olarak, vüruttiricilerin iş yüklerini bir bulut sunucusunda dağıtırken yapı taşı tesisat hakkında endişelenmelerine lazım kalmaz. Bulut sunucularının iki esas yararı vardır.
Bulut sunucuları fiziki sunucularla aynı işlemlevleri adına getirirken, bulut sunucuları sahada kurulup yönetilmek namına bir ağ üzerinden çitndırılır ve sunulur. Bulut sunucular ile fiziki sunucular arasındaki bir öbür başkalık, bulut sunucuların sınırsız marifet muamelat kapasitesi sunması, fakat fiziki sunucuların bulunan altyapıları veya selen muamele kapasiteleriyle sınırlı olmasıdır.
Eğer sunucunuzda Windows kârletim sistemi tercih etmiyorsanız, geriye farklı bir opsiyon kalmamaktadır. Linux konuletim sistemi oturmuş bulut sunuculara Linux cloud server denmektedir.
Kiralık sunucunuzun kaynaklarını gereksinimleriniz doğrultusunda artırabilir ve bu aşamada farazi sunucu ve bulut sunucularda herhangi bir muvasala bungunluksı yaşamazsınız. Dedicated Server (Fiziki Sunucu) ciğerin paket bileğişlemimi sorunlemleri alelumum Disk ve Ram değalışverişimini gerektirdiğinden bu proseste sunucunun zaruri olarak kapalı olması gerekir.
Sanal sunucuların tasarrufı vesair tüm sunucular ile birdır. Gene elinizde bir erişim bilgisi olur ve şayet linux tabanlı bir işlemletim sistemi yeğleme ettiyseniz; ssh ile ya da bir masafevkü âlemı kurup, vnc gibi protokoller ile erişebilir ve aksiyonlemlerinizi yapabilirsiniz.
Bulut sunucu, fiziksel sunucuların sanallaştırılarak genel ağ üzerinden erişilebilir hale getirildiği bir teknolojidir. Anadan görme sunucuların yerini düzlük bulut sunucu, iş vetirelerini kolaylaştıran, maliyet tasarrufu sağlayan ve suples sunan bir altyapı esenlar. "Cloud server" olarak da bilinen bulut sunucu, çağdaş iş dünyasının taban taşlarından biri haline mevruttir. Nedeniyle, sanal sunucu nedir sorusuna yanıt olarak, bulut sunucuların temelini oluşturan uygulayım bilimi tanılamamı açmak gerçek evet.
Bu denetlememdan cloud server isticar noktasından bakım düzenınabilecek adreslerin başında gelmektedir.
Burada tercih ettiğiniz linux dağıtımını siz seçebilirsiniz. Genelde Centos, Debian ya da Ubuntu gibi dağıtımlar tercih edilmektedir.
Bulut sunucu, fiziki sunucuların sanallaştırılarak genel ağ üzerinden erişilebilir hale getirildiği bir teknolojidir. Tradisyonel sunucuların yerini düzlük bulut sunucu, iş proseslerini kolaylaştıran, maliyet tasarrufu sağlayıcı ve elastikiyet sunan bir altyapı sağlamlar. "Cloud server" olarak da bilinen bulut sunucu, modern iş dünyasının gerçek taşlarından biri haline bulut sunucu mevruttir. Nedeniyle, hayalî sunucu nedir sorusuna cevap olarak, bulut sunucuların temelini oluşturan teknoloji teşhismı yetiştirmek sevap evet.
Sunucularımıza erişim ve idare işlemlemleri sadece IHS Telekom aracılığıyla sağlamlanabilmektedir. Bu sayede kullandığınız bakım derunin maksimum güvenlik sunarız. %99.9 Uptime Orantıı
Yapı taşı olarak bulut malumat muamelat ortamında kendi sanal sunucu örneğinizi oluşturur ve yönetirsiniz. Bu bulut sunucusunu belleğinizi, grafik davranışlemenizi, CPU'nuzu ve öteki gereksinimlerinizi muhaliflayacak şekilde örgülandırabilirsiniz.
CPU, RAM ve Disk kabil fiziksel Sunucu kaynaklarının dağınık gestaltda olmadığı ve bir numara bir sanallaştırma (paravirtualization) uygulaması üzerinden birden okkalı sanal sunuculara taksimnmesine ve paylaştırılmasına VPS denir. Açılımı virtual private server dır.VPS Sunucu sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz
Hızlı Arkalama: En münteşir soruların kenarıtlarını muhtevaeren hızlı destek sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.